Multidisciplinair team

Een multidisciplinair team van gekwalificeerd personeel staat in voor een deskundige opvang en begeleiding.Verschillende disciplines (huisarts, diensthoofd, verpleegkundige, zorgkundige, kinesitherapeut, ergotherapeut en animator) werken nauw samen om voor de bewoner een kwaliteitsvolle zorgverlening te verlenen. Op deze manier kunnen wij een zorg op maat aanbieden, rekening houdend met de wensen en noden van de bewoners.

 

Interieurverzorging

Dagelijks is er een controlepoets voorzien en wekelijks wordt de kamer grondig gepoetst.

Tijdens het onderhoud wordt rekening gehouden met de privacy van de bewoner.

 

Activiteiten

Er staan geregeld activiteiten op het programma. Het animatieteam voorziet zowel individuele activiteiten als groepsacitiviteiten. Door middel van deze activiteiten willen wij een aangename tijdsbesteding aanbieden en de bewoners de gelegenheid geven om medebewoners te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom, ook familie en vrienden.

De bewoner krijgt maandelijks het huiskrantje  aangeboden. Hierin vindt hij/zij o.a. ook de activiteitenkalender. 

 

Keuken

De maaltijden worden bereid in samenwerking met het cateringbedrijf Aramark. Samen staan wij garant voor een kwaliteitsvolle bereiding van dagverse maaltijden.

Dieetvoeding is mogelijk op doktersvoorschrift. De diƫtiste staat steeds ter beschikking om bijkomende informatie te verlenen.

 

Kapster en pedicure

Geheel vrijblijvend kunnen de bewoners een beroep doen op de kapster en pedicure die met het woonzorgcentrum samenwerken.

 

Was

Uw persoonlijke was (kledij en badlinnen) kan u door ons naar de wasserij laten doen.  U kan er natuurlijk ook voor kiezen deze door een familielid te laten wassen.

Beddengoed wordt door het woonzorgcentrum ter beschikking gesteld en gratis gewassen.  U kan kiezen tussen een laken en fluwijn of een dekbedovertrek en een fluwijn.

 

Kamer
Leefruimte
Prijzen
Inschrijven